پاسداران-دولت-بین دیباجی و اختیاریه-نبش کوچه معتمدی-عمارت دولت-پلاک ۱۶-واحد ۱۰۲

فیزیوتراپی مفصل هیپ

روش فیزیوتراپی مفصل هیپ درمانی برای بهبود سریعتر است. یکی از مهم‌ترین مفاصل که نقش بسیار مهمی را در بدن بازی می‌کند، مفصل ران و یا به زبان انگلیسی هیپ نام دارد. در حقیقت، هیپ در هر قسمتی از لگن خاصره قرار دارد که به شکل ساختار حلقوی است. این ساختار حلقوی، در بالا ستون مهره و در پایین استخوان ران را به هم متصل می‌کند. در نتیجه، برای مفاصل ثبات فوق‌العاده‌ای را فراهم می‌کند تا از دامنه حرکتی زیادی برخوردار شود.

چنان‌چه در اثر شکستگی، ساییدگی و یا موارد دیگر به هیپ آسیب وارد شود، در حرکت و یا توانایی تحمل وزن اثر منفی خود را نشان می‌دهد. در این مرحله با عکس رادیولوژی، میزان، جای شکستگی و یا آسیب هیپ تشخیص داده می‌شود.

برای درمان این آسیب بزرگ و جدی، روش جراحی و یا  فیزیوتراپی مفصل هیپ وجود دارد. اما به جرات می‌توان گفت تنها روشی که به بهبود، ترمیم مفصل و لگن بیمار کمک زیادی می‌کند، فیزیوتراپی است. حتی اگر بیمار جراحی انجام داده باشد با فیزیوتراپی به بهود زود و سریع دست پیدا خواهد کرد. در حقیقت انجام این فیزیوتراپی باعث تقویت مفصل و لگن می‌شود. این تقویت لگن، کم‌کم دامنه حرکتی را نیز بهتر می‌کند. به دلیل آن‌که آسیب مفصل هیپ، یکی از آسیب‌های جدی به شمار می‌آید.

در صورتی که فیزیوتراپیست، تخصص کافی در این امور نداشته باشد، نه تنها درد مفصل ران کاهش پیدا نمی‌کند، بلکه دوره بهبود نیز طولانی مدت خواهد شد. پس اگر دچار این مشکل شدید، توصیه می‌شود به مرکز فیزیوتراپی تن آسا مراجعه کنید. در مرکز فیزیوتراپی تن آسا از فیزیوتراپیست‌های متخصص و با تجربه‌ای استفاده شده است. تن آسا، فیزیوتراپی را با تمرینات ورزشی انجام می‌دهد تا نتیجه زودتر حاصل شود.

در فیزیوتراپی تن آسا هدف بزرگ توانبخشی شامل کاهش درد و تورم، بازیابی و افزایش قدرت در مفاصل، راه رفتن به طور طبیعی و  افزایش استقامت است. البته این مورد را نباید فراموش کرد، حرکات خاصی وجود دارد که طبق تجویز فیزیوتراپیست نباید انجام شود.

با انجام فیزیوتراپی در تن آسا خون در بدن شما لخته نخواهد شد. همچنین، تعادل به بدن شما بر می‌گردد و بدن نیز نرم خواهد شد. انجام فیزیوتراپی در همان روزهای پس از عمل جراحی و یا درد باید انجام شود. لازم به ذکر است در تن آسا برای فیزیوتراپی، تکنیک‌های زیادی مانند درمان دستی، ورزش و حرکات اصلاحی، اولتراسوند، تحریک الکتریکی عصب، لیزر درمانی، سرما و گرما درمانی، ماساژ و یا مگنت تراپی وجود دارد. هر کدام از این تکنیک‌ها بنا به شرایط و طبق صلاح‌دید متخصص فیزیوتراپی تجویز و باید انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *